Water Bulgaria  

Иновативни технологии за водоподготовка и третиране на индустриални отпадъчни води от ЕнвироХеми

 

На своя щанд (В5) в зала 4 на 44-ото специализирано изложение Вода София в Интер Експо Център – София фирма ЕнвироХеми представя технологии за водоподготовка и третиране на индустриални отпадъчни води.

ЕнвироХеми предлага индивидуални решения в широк спектър от услуги: консултации, пилотни инсталации, проектиране на станциите до ключ, доставка, монтаж, пуск и наладка, гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване, обучение на персонала. Гамата от услуги се допълва от решения за експлоатация на пречиствателните станции и цялостен мениджмънт на водните потоци.

Благодарение на почти 40-годишния си опит, ЕнвироХеми може да предложи широка гама от съвременни решения, базирани на физико-химични, биологични и мембранни процеси, йонообмен и термична обработка, както и стерилизация/деконтаминация.

Основната цел на фирмата е да бъде надежден партньор в дългосрочен план на индустриалните предприятия, благодарение на изпитаните технологии, новаторство и техническо ноу-хау.

Построените над 10 000 пречиствателни станции по целия свят са доказателство за възможността на ЕнвироХеми да предложи на всеки от своите клиенти най-подходящото индивидуално решение - екологично правилно и икономически ефективно.

     
Източник: ЕнвироХеми

Ключови думи: ЕнвироХеми   Вода София   водоподготовка   третиране на индустриални отпадъчни води   пречиствателни станции  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Новости от Water Sofia 2015

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиСъбитиятаИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...