Water Bulgaria  

Регионална конференция на IWA в Тирана

13.05.2015   |   Предстоящо
 
Втората Регионална конференция за комунален мениджмънт във водния сектор, организирана от Международната водна асоциация (IWA), ще се проведе от 13 до 15 май в Тирана, Албания. 
 
Конференцията ще предостави платформа за обмен на идеи между комунални мениджъри и служители във ВиК сектора, проектанти и консултанти, както и доставчици на технологии за комунално управление на водните ресурси с фокус върху оптимизирането на водоснабдителните и канализационни услуги в региона.
 
Сред основните теми на конференцията са: реформата в комуналното управление във водния сектор, ролята на ВиК дружествата за ефективния мениджмънт на водоснабдяването и канализацията, децентрализация на управлението на водните ресурси и др.
 
За контакти и повече информация можете да посетите сайта на конференцията или да се свържете директно с Besjon Ndreu - Program Coordinator in IWA Regional Utility Management Conference на e-mail: program@utilityconf.al, телефон/факс: +355/4 2245101 и мобилен телефон: +355 69 70 81 515.
     
Източник: БАВ; снимка: Regional Utility Management Conference

Ключови думи: IWA   EWA   комунален мениджмънт   воден сектор   ВиК услуги  

Сентра ООДКселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Сентра ООДКселекс
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...