Water Bulgaria  

Община Брацигово инвестира в реконструкция на ВиК мрежата

Община Брацигово започна изпълнението на инвестиционен проект за подновяване на водопроводни и пречиствателни съоръжения на територията на общината.

Реализацията на проекта е на етап процедура за избор на фирма, която да изготви параметрите на проекта за реконструкция на съществуващи и изграждане на нови канализационни мрежи и съоръжения, съпътстващи водопроводи и два броя ПСОВ в с. Исперихово.

Обществената поръчка включва пълно проектиране на всички необходими дейности по модернизацията на съществуващите и изграждането на нови съоръжения, извозване на отпадъци, доставка и монтаж на материалите и съоръженията, необходими за извършване на реконструкцията.

Поръчката обхваща и извършване на строителството на водопроводните и канализационните мрежи и пречиствателните станции, възстановяване на нарушена пътна настилка по време на реконструкцията и строителството, осигуряване на временна организация на движението.

Предварителната стойност на поръчката е 60 хил. лв. без ДДС.

Крайният срок за подаване на оферти за участие е 5 февруари. Пълните условия за кандидатстване по процедурата са публикувани на сайта на АОП.

     
Източник: АОП

Ключови думи: ПСОВ   водопроводи   канализационни мрежи   пречиствателни съоръжения  

Област: ВиК  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...