Water Bulgaria  

20% отстъпка за записване предлагат организаторите на Вода София до края на декември - 26.11.2014

26.11.2014   |   Начало»Бизнес
 
Преференциални условия за участие в предстоящото издание на изложението Вода София 2015 г. предлагат организаторвите от агенция Булгарреклама до 20 декември. Фирмите от водния сектор, които желаят да се включат, имат възможност да го направят с 20% отстъпка. 
 
"Форумът ще се състои за девети пореден път от 11 до 13  март в София и ще предостави възможност на специалисти в сектора ще обединят усилия в стремежа си да привлекат вниманието на държавните институции и бизнеса върху управлението на водните ресурси в страната", казват от агенция Булгарреклама. 
 
Експерти определят Вода София като единственото бизнес изложение във водния бранш в страната и най-голямото в Югоизточна Европа, което представя постиженията и обмяната на опит между български и чуждестранни фирми.
 
По време на последното издание участваха 54 фирми, които представиха продукти и технологии на над 100 международни компании. 
 
Акцент през 2015 г. ще бъде поставен върху устойчивото управление на рисковете от наводнения и други природни бедствия, както и приложението на съвременните информационни и комуникационни технологии за рационалното управление на водните ресурси на страната.
 
В последния ден от изложението (13 март) ще бъдат проведени двустранни бизнес срещи за изграждане на партньорства и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми. Те се организират със съдействието на Enterprise Europe Network, най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес.
 
За седми пореден път на 12 март ще се проведе и специализираната конференция Булаква, която се организира от Българската асоциация по водите (БАВ).
     
Източник: агенция Булгарреклама

Ключови думи: Вода София   агенция Булгарреклама   Булаква   БАВ  

Област: ВиК   Екология   Бизнес  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...