Water Bulgaria  

Община Плевен изгражда водна инфраструктура в Буковлък

В ход са дейностите по първи етап на изграждането на канализационна и съпътстваща водопроводна мрежа на село Буковлък, който е част от реализирането на проекта за интегриран воден цикъл на Плевен-Долна Митрополия.
 
Като част от него ще се изгради битова канализационна мрежа с обща дължина - 13,148 км, ще се извърши рехабилитация на съществуваща водопроводна мрежа и изграждане на нови второстепенни водопроводни мрежи в селото. 
 
В дейностите е включена и подмяна на съществуващи сградни отклонения и изграждане на нови по трасето на водопроводната и канализационна мрежа към всеки имот, приблизително 1352 бр. сградни канализационни отклонения.
 
Предвидената стойност за завършването на първия етап е близо 11,3 млн. лв. без ДДС. 
 
В момента е в ход процедура за избор на фирма, която да извърши всички необходими дейности по изграждането на водната инфраструктура. То включва изготвянето на работни проекти на базата на одобрените идейни проекти, извършване на строително-монтажни работи, авторски надзор и въвеждане в експлоатация
     
Източник: АОП; снимка: Община Плевен

Ключови думи: воден цикъл   водопроводни мрежи   Буковлък  

Област: Бизнес  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиСъбитиятаИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...