Water Bulgaria  

ВиК Ловеч търси доставчик на ПЕВП тръби и фитинги

Водоснабдяване и канализация - Ловеч обяви началото на процедура зеа избор на фирма за доставката на ПЕВП тръби и фитинги за изграждане и аварийни нужди на водопроводни мрежи.

Необходими са HDPE тръби за аварийни нужди и изграждане на подземни водопроводи за пренос на питейна вода под налягане. Според посочените в обявлението видове трябва да се доставят тръби на рула по 100 м, за налягане PN 10 bar и външни диаметри от 25 мм до 90 мм; на пръти по 12 м, за налягане PN 10 bar и външни диаметри от 75 мм до 400 мм; на пръти по 12 м, за налягане PN 16 bar и външни диаметри от 90 мм до 315 мм; на пръти по 12 м, за налягане PN 6 bar и външни диаметри от 90 мм до 200 мм съгласно Техническа спецификация № 1, като видовете продукти са 35 броя, обединени по технически параметри в 4 групи.

В рамките на поръчката трябва да се доставят и описаните количества HDPE фитинги, инжекционно ляти, за челно заваряване към HDPE тръби, с външни диаметри от 75 мм до 400 мм и за налягания PN 10 bar и PN 16 bar по видове и размери, съгласно Техническа спецификация № 2, като видовете продукти са 133 броя, обединени по технически параметри в 5 групи.

От ВиК Ловеч изискват и доставка на РР фитинги за бърза връзка чрез механично притягане (клемофитинги) към HDPE тръби с външни диаметри от 25 мм до 160 мм и за налягане PN 10 bar, съгласно Техническа спецификация № 3, като видовете продукти са 200 броя, обединени по технически параметри в 12 групи.

Необходимо е да бъдат осигурени и HDPE фитинги с елекросъпротивителен елемент за електрозаваряване към HDPE тръби с външни диаметри от 25 мм до 400 мм и за налягания PN 10 bar и PN 16 bar, съгласно Техническа спецификация № 4, като видовете продукти са 61 броя, обединени по технически параметри в 3 групи.

Предварителната стойност на поръчката е 130 хил. лв. без ДДС.

Крайният срок за подаване на оферти за участие е 7 август. Изискванията за кандидатстване са публикувани на сайта на АОП.

     
Източник: АОП; снимка: ВиК Ловеч

Ключови думи: клемофитинги   РР фитинги   HDPE тръби   ПЕВП тръби   ВиК Ловеч  

Област: Обществени поръчки  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...