Water Bulgaria  

Столична община търси проектант на водната инфраструктура на кв. Левски-В

Столична община - район Подуяне обяви началото на процедура за избор на фирма за изготвянето на "Прединвестиционно проучване (ПИП) и идеен проект (ИП) за водоснабдяване и канализация на кв. Левски-В".

Дейностите, включени в поръчката, следва да съответстват напълно на техническите и нормативни изисквания, посочени в заданието, изработено от Софинвест и утвърдено от зам. кмет на Столична община.

Възложителят предвижда общия срок за изпълнението на поръчката не бива да надхвърля 180 календарни дни. Посоченият срок започва да тече от датата на регистрационния индекс на договора с избрания изпълнител.

Избраният изпълнител е длъжен в срок от два работни дни от подписване на приемателно-предавателния протокол да внесе ПИП/ИП в съответните институции за становище/съгласуване. Изпълнителят е длъжен да предаде за ПИП и идеен проект изготвените разработки в по 5 бр. папки оригинал, 2 бр. CD във формат PDF (информацията на хартиеният и електронен носител, задължително трябва да бъде аналогична) и 1 бр. CD с работни файлове (.doc, .xls, .dwg).

Предварителната стойност на поръчката е 125 хил. лв. без ДДС.

Крайният срок за подаване на оферти за участие е 15 юли. Детайлна информация за изискванията на Столична община - район Подуяне са публикувани на сайта на АОП.

     
Източник: АОП; снимка: Столична община - район Подуяне

Ключови думи: водна инфраструктура   водоснабдяване   канализация    

Област: Обществени поръчки  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...