Water Bulgaria  

Себа КМТ представи логери за измерване на шум и акустичен мониторинг на ВиК мрежи на Вода София 2014

04.06.2014   |   Технологии
 

Фирма Себа КМТ представи логерите за определяне на ниво на шум и честота за акустичен зонов мониторинг Sebalog N-3 по време на изложението Вода София 2014 в София.

Логерите служат за мониторинг на водопопроводната мрежа, като локализира течове с помощта на честотен анализ. Те измерват едновременно нивото на шума (dB) и честотата на теча.

Системата Sebalog N-3 се отличава с възможността да предава безжично и в реално време данните за ниво на шум и честота и аудио данни. Устройствата могат да бъдат програмирани от разстояние и да се синхронизират автоматично.

"От години SebaKMT следва философията EasyGo, която позволява на потребителя лесно да управлява всички уреди, да извършва всички настройки и да оценява всички данни. Комбинацията от дистанционен пренос на данни и професионален софтуер дава възможност на потребителя да търси течове точно в местата с най-голяма вероятност за наличието им. Този ефективен метод за предварителна локализация спестява ценно време и средства", обясняват производителите.

Благодарение на мрежовия модул измерените данни са достъпни по всяко време и могат да бъдат прехвърляни чрез GSM мрежа. До 50 логера могат да бъдат свързани в една GSM кутия. Опционално се предлага и GPS функция за позициниране на логерите на цифрова карта.

     
Източник: Себа КМТ

Ключови думи: Себа КМТ   логери   измерване на шум   акустичен мониторинг  

Област: ВиК   Измервателна техника   Технологии  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...