Water Bulgaria  

Нови модели помпи за отпадъчни води

 

Herborner Pumpentechnik предлага нови фирмени серии помпи за отпадъчни води, подходящи за екстремни натоварвания и тежки работни условия, информираха от компанията.

„Модерните решения на немския производител, предназначени за изпомпване на замърсени, промишлени и непречистени битови отпадъчни води, са проектирани за минимум износване и максимален срок на експлоатация”, обясняват от Herborner Pumpentechnik.

„Серия UNIFAEK е създадена за изпомпване на фекални води в болници, индустриални съоръжения и плавателни съдове с вътрешна канализационна система със затворен цикъл.

Моделите UNIVERS са подходящи за битови и промишлени пречиствателни станции, като се отличават с надеждност, дълъг експлоатационен цикъл и минимални изисквания относно поддръжката. Серията потопяеми помпи UNIVERS-T са предназначени за изпомпване на канализационни води, като осигуряват максимална оперативна ефективност дори и в потенциално експлозивни среди”, допълват производителите.

Подходящи за приложения в различни плавателни съдове, моделите от серия UNIPUMP на Herborner Pumpentechnik. са разработени за оптимална производителност и издръжливост на удар и вибрации. Помпите от тип „близко куплирани” могат да се използват и за изпомпване на замърсени флуиди с големина на частиците до 80 мм в диаметър в индустриални пречиствателни съоръжения.

Високата степен на безопасност на този тип решения гарантира безпроблемната им работа в зони с опасност от експлозия. Екологосъобразната им концепция допринася значително за предотвратяване замърсяването на морската вода при използването им на плавателни съдове, добавят от Herborner Pumpentechnik.

     
Източник: Herborner Pumpentechnik

Ключови думи: Херборнер   помпи за отпадъчни води   UNIFAEK   UNIVERS   UNIPUMP   Herborner Pumpentechnik  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Новости от Water Sofia 2015

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиСъбитиятаВидео на седмицатаИнвестицииБраншови акцентПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...