Water Bulgaria  

П и М Консултинг предлага ефективни решения за водния сектор

 

Ефективни решения в различни направления на водния сектор предлага на българския пазар П и М Консултинг, част от ПИМ Груп. Фирмата е утвърден партньор на световни марки като Grundfos, Danfoss, HOMA, DAB, WILO, STAA, S. AIVAZIS, Varisco, T.I.S.

"П и М Консултинг предлага широка гама помпи за пренос на флуиди за чисти и отпадни води, за сух и потопен монтаж, с различен вискозитет: центробежни, мембранни, бутални, системи за повишаване на налягането, противопожарни инсталации и системи за дезинфекция, водообработка и пречистване, миксери за ПСОВ", коментира за Water Sofia Daily Владимир Петков, изпълнителен директор П и М Консултинг.

Сред дейностите, които фирмата предоставя на своите клиенти, са проектиране и изграждане на КИП и А в помпените станции на най-модерно технологично ниво, включително чрез SMS комуникация.

За изграждането на ВиК системи и съоръжения П и М Консултинг предлага и: автоматика за управление на процесите; проектиране, сервизно и абонаментно обслужване; доставка на резервни части и ремонтно обслужване на съоръженията.

     
Източник: П и М Консултинг

Ключови думи: П и М Консултинг   воден сектор   помпи   пренос на флуиди   пречистване на води   Grundfos   Danfoss   HOMA   DAB   WILO   STAA   S. AIVAZIS   Varisco   T.I.S.  

Област: Събития  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Новости от Water Sofia 2015

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...