Water Bulgaria  

28 май - Булаква 2014 поставя фокус върху иновативните решения - 19.05.2014

19.05.2014   |   Начало»Предстоящо
 

Темата за инвативните решения във водния сектор заема централно място в предстоящото шесто издание на специализираната конференция Булаква 2014, която ще се проведе паралелно с изложенията Булконтрола и Вода София от 28 до 31 май в Интер Експо Център.

Форумът е структуриран в два основни конферентни панела, в рамките на които ще бъдат обсъждани темите за внедряването на нови технологии във ВиК сектора и прилагането на ИТ решения в него.

Първият панел ще започне с представяне на приоритетите в отрасъл ВиК, като ще бъде коментирана Стратегията за отрасъла и генералните ВиК планове.

Сред представените теми ще бъдат и: подкрепа за развитието на водния сектор с европейско финансиране за периода 2014-2020; иновационната стратегия за интелигентна специализация; стъклокерамични тръбни канализационни системи – ориентирани към бъдещето; съвременни технологии за третиране на отпадни води и утайки; пречистване на отпадни води – MBBR модулни решения за малки населени места и др.  

"Вторият конферентен панел ще продължи с направления като ЕСРИ ГИС решения в помощ на ВиК операторите, избор на оборудване за обезводняване на утайки и важните сфери за иновации за ВиК операторите в България", допълват организаторите от Българската асоциация по водите.

Акцент във втората част на конференцията ще бъдат презентацията на фирма Индустриал Партс и предимствата на kVASy – цялостно ERP решение за управление и билинг на ВиК дружества, за които IndustryInfo.bg и Water-Bulgaria.com вече ви информираха.

     
Източник: БАВ; снимка: freeimages.com

Ключови думи: kVASy   Индустриал Партс   БАВ   Българска асоциация по водите   Булаква 2014   иновации   ВиК   воден сектор  

Област: ВиК   Бизнес  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...