Water Bulgaria  

TLL Media представя: Water Sofia Daily 2014

15.05.2014   |   Бизнес
 

В качеството си на официален медиен партньор на изложението Water Sofia 2014 и с подкрепата на Агенция Булгарреклама и Българска асоциация по водите (БАВ), българското списание за еко инженеринг и инфраструктура Екология & Инфраструктура и българският портал за ВиК Water-Bulgaria.com

представят
Water Sofia Daily 2014
Eлектронен ежедневник за най-интересното от изложението


Water Sofia Daily 2014 ще излиза през всеки от изложбените дни – 28, 29 и 30 май.

Изданието ще отразява случващото се на изложението – нови продукти и технологии, мнения и анализи на професионалисти и експерти в бранша, фирмени новини за клиенти, партньорства, бизнес инициативи, проекти, реализации, развитието на инициативите, съпътстващи изложението - Шестата международна конференция БУЛАКВА.

Така освен посетителите, и всички специалисти в сектора ще могат своевременно да бъдат информирани за новостите от изложбената зала на Water Sofia 2014, както и за най-новите предложения в бранша. Новостите от електронния ежедневник ще бъдат публикувани в медийните канали на издателство TLL Media, на официалния сайт на изложбата Water Sofia 2014, сайта на изложбения комплекс и в останалите социални онлайн платформи за комуникация на организаторите.

Най-интересното от изложбените дни ще бъде публикувано под формата на обстоен репортаж в следващия брой на сп. Екология & Инфраструктура.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: Water Sofia Daily 2014   Вода София   Агенция Булгарреклама   БАВ   БУЛАКВА   Екология & Инфраструктура   ВиК  

Област: Бизнес  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...