Water Bulgaria  

28-29 май - Конференцията Булаква ще представи иновативни решения за водния сектор

25.02.2014   |   Предстоящо
 

"Иновативни решения за водния сектор" е темата на шестата международна конференция Булаква, която ще се проведе на 28 и 29 май 2014 г. в ИЕЦ София по време на специализираното изложение Вода София, съобщиха организаторите от Българската асоциация по водите и агенция Булгарреклама.

"Конференцията цели за пореден път да акцентира върху необходимостта от внедряване на иновативни решения (съвременна техника, технологии, системи и конструкции), както и на адекватни управленски и финансови подходи за решаването на проблемите във ВиК сектора.
Ограничените водни ресурси поддържат актуален проблема за тяхното по-икономично и ефективно използване и рефлектират върху търсенето на решения за усъвършенстване на водния мениджмънт на всички нива", споделят организаторите.

Основните направления на конференцията ще бъдат: приоритети в българския воден сектор; съвременни технологии за третиране на отпадъчни води и утайки; икономично използване на водните ресурси – повторно използване, поливни системи и др.; ИТ решения – ГИС, СКАДА, ЕRP (за управление на бизнеса), билинг системи; енергийна ефективност; научно-изследователски разработки.

Парелно с конференцията Булаква и изложението Вода София ще се проведе и 43-ото издание на изложението за контролно-измервателна апаратура и лабораторно оборудване Булконтрола.

     
Източник: ИЕЦ

Област: ВиК  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииПредстоящоИнвестицииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...