Water Bulgaria  

Община Харманли набира кандидати за строително-монтажните работи на захранващ водопровод

Община Харманли започна процедура за извършването на строително-монтажни работи за изгражднаето на захранващ водопровод село Орешец–село Върбово.

В рамките на поръчката са включени дейности по полагането на тръби PE-HD 90 на лепена връзка с дължина 5,58 км; изграждане на съоръжения по водопровода - шахти, сглобяеми със стоманобетонови елементи и със стоманобетонови капаци; монтаж на нова помпена станция в сухата камера на резервоара в село Орешец, състояща се от две помпи – работна и резервна, на обща рама с обособени смукател, нагнетател и съответната необходима арматура.

Според посочените в документацията изисквания помпите трябва да са вертикални с предвиден хидрофор 300 л за регулиране на напора.

Необходимо е да бъде изградена и електрическа инсталация за захранване на технологично оборудване, както и инсталация за общи нужди и заземителна инсталация, както и автоматично управление и визуално наблюдение от централен диспечерски пункт (ЦДП) на ВиК Хасково.

Предварителната стойност на поръчката възлиза на близо 642 хил. лв. без ДДС. Надвишаването й води до отстраняване на участника от по нататъчно участие и класиране, уточняват от страна на възложителя.

Крайният срок за подаване на оферти за участие е 19 февруари.

Пълните условия за кандидатстване по процедурата са вписани в публичната покана, публикувана на сайта на АОП.

     
Източник: АОП; снимка: sxc.hu

Ключови думи: водопроводни съоръжения   водопровод   шахти   вертикални помпи   тръби PE-HD 90  

Област: Обществени поръчки  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиСъбитиятаИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...