Water Bulgaria  

Започна строителството по проекта за воден цикъл във Видин

12.12.2013   |   Събитията
 

Официално бе даден старт на дейностите по реализацията на проекта за рехабилитация и разширяване на водоснабдителната и канализационната системи във Видин. Събитието се се състоя при Канална помпена станция №1в града.

В рамките на проекта се предвиждат инвестиции във водоснабдяването с питейни води, събирането и пречистването на отпадните води, изграждането на пречиствателна станция за отпадни води и на канализационна мрежа с дължина 2684 м, рехабилитация и модернизиране на канализационни и водоснабдителни мрежи, и на две канализационни помпени станции. Срокът за изпълнение на строителните дейности е десет месеца.

Договорното споразумение с Обединение Панония Аква за възлагане изпълнението на строителството бе подписано през месец ноември тази година.

Общата стойност на проекта възлиза на повече от 75 млн. лв., като средствата са осигурени от Кохезионния фонд и Структурни фондове по ОП Околна среда.

     
Източник: Община Видин

Ключови думи: воден цикъл   канализационна мрежа   водоснабдяване   ВиК   ПСОВ   ОПОС  

Област: Събития  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...