Water Bulgaria  

Български компании с възможност за участие на ВиК конференция в Москва

03.12.2013   |   Предстоящо
 

Български компании в областта на водоснабдяването и канализацията имат възможност да участват в предстоящото издание на международната конференция "Водоснабдяване и канализация в градове и общини" на 4 и 5 юни 2014 г. в Москва. Конференцията провежда в рамките на международния форум "Вода: екология и технология", чието издание през 2014 г. отбелязва 20-а годишнина.
 
Целта на конференцията е да бъдат обсъдени проблемите във сектора, придобития руски и международен опит и иновационните подходи в областта на водоснабдяването и канализацията в населените места независимо от техния мащаб. В рамките на събитието ще бъдат обсъдени законодателни, управленски, финансови и технически въпроси за устойчивост на ВиК услугите.

В рамките на конференцията ще бъдат разгледани актуалните проблеми на водоизточниците за водоснабдяване – тенденциите за промени в качеството на природните води, изискванията към питейните води, балансът между качеството и цената им, традиционните и перспективните технологии за подготовката на питейните води, малки и модулни станции за подготовка на водите и др.

Крайният срок за изпращане на доклади от участниците е 1 февруари 2014 г.

     
Източник: БАВ; снимка: ECWATECH

Ключови думи: БАВ   Българска асоциация по водите   ВиК услуги   воден сектор   Ecwatech   Экватэк  

Област: Предстоящо  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...