Water Bulgaria  

Община Плевен търси проектант на вътрешна ВиК инсталация - 28.11.2013

Община Плевен обяви процедура за избор на изпълнител за изработването на проект на вътрешната ВиК инсталация на детска ясла Гергана и на ОДЗ Яница.

Заданието на възложителя включва изработването на два броя технически инвестиционни проекти за укрепване, заздравяване основи и проектиране вътрешната водоснабдителна и канализационна инсталация за етапно изпълнение.

При реализирането на заданието за детска ясла Гергана е необходимо да се проучи от проектанта причината за поява на деформации в сградата, при необходимост да се обследва конструкцията на сградата и да се състави обяснителна записка за обследването. След съответна обосновка в обяснителната записка към проекта, да се продължи заздравяването на земната основа, да се изготви необходимата проектна документация в Технически инвестиционен проект по част архитектурна, част конструкции, проект по част вътрешна ВиК инсталация, обяснителна записка за оглед състоянието на вътрешната ел. инсталация, КСС за възстановяване на вертикалната планировка около сградата.

Относно обект ОДЗ Яница след установяване на причината за поява на деформации в сградата, да се изготви необходимата проектна документация на Техническия инвестиционен проект по част архитектурна, част конструкции, проект по част вътрешна ВиК инсталация, проверка състоянието на вътрешната ел. инсталация, КСС за възстановяване на Вертикалната планировка около сградата.

Срокът за изработване и предаване на двата проекта е 60 (шестдесет) календарни дни от датата на подписване на договора, като крайният срок на изтичането му е най-късно до 30 декември 2014 г.

Прогнозната стойност на поръчката е 10 хил. лв.
Крайният срок за подаване на офертите е 13 януари 2014 г.

Повече информация за условията на поръчката може да намерите тук.

     
Източник: АОП; снимка: община Плевен

Ключови думи: ВиК   ВиК инсталации   водопроводи   ВиК инсталации  

Област: Обществени поръчки  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...