Water Bulgaria  

Представиха напредъка по изграждането на водната инфраструктура във Враца

07.11.2013   |   Събитията
 

Напредъкът по изграждането на водната инфраструкутра на Враца бе официално представен по време на официална пресконференция, на която присъства и министърът на околната среда и водите Искра Михайлова.

Целта бе да се представи развитието на строителните дейности, които са реализирани през едногодишния период от започването на проекта.

„Реализацията на проекта е наш общ ангажимент, това е обща задача, която трябва да изпълним с общи усилия. Много е важно на предстоящата среща на  Комитета за наблюдение на ОП Околна среда 2007-2013 г. да излезем с ясни послания от опита при реализацията на такъв голям проект. Това ще помогне при изпълнението на аналогични инициативи в други населени места и за цялостното изпълнение на програмата”, заяви министър Михайлова.

Проведена бе и дискусия по отношение изпълнението на проекта. Ръководството на община Враца и представители на фирмите изпълнители отговориха на въпроси, свързани с контрола и качеството на строителните дейности, извършените плащания за изградени участъци, възстановяване на настилките след края на строителните дейности и цялостната реконструкция на пътната мрежа след завършване на проекта за водния цикъл.

Общата стойност на интегрирания воден проект на Враца 136,3 млн. лв.

     
Източник: ОПОС

Ключови думи: ОПОС   воден цикъл   водна инфраструктура   ОП Околна среда  

Област: Събития  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииПредстоящоИнвестицииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...