Water Bulgaria  

26 ноември - Предстои научно-практическа конференция за изграждане и експлоатация на ПСОВ

17.10.2013   |   Предстоящо
 

На 26 ноември т. г. в София за трета поредна година ще се състои научно-практическа конференция „Предизвикателства при изграждането и експлоатацията на ПСОВ”, организирана от Българската асоциация по водите (БАВ) и Камарата на строителите в България (КСБ).

По време на форума ще бъдат дискутирани най-актуалните въпроси в областта на пречистването на отпадни води на населените места, като ще бъде поставен акцент върху най-добрите налични технологии, качеството на предлаганите за финансиране проекти и критериите за тяхната оценка, ролята на съответните държавни и местни институции, ВиК дружествата и неправителствените браншови организации за ускоряване на процесите, свързани с развитието на водния сектор.

Сред темите на конференцията ще бъдат финансирането, проектирането, строителството и експлоатацията на съоръженията за отпадни води, като и успешните реализации в сектора.

     
Източник: Българска асоциация по водите; снимка: sxc.hu

Ключови думи: БАВ   Българска асоциация по водите   ПСОВ   пречиствателни станции   отпадни води   Камара на строителите в България   КСБ  

Област: Предстоящо  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиСъбитиятаИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...