Water Bulgaria  

ВиК Ловеч търси доставчик на ПЕВП тръби и фитинги

ВиК Ловеч обяви обществена поръчка за избор на изпълнител на доставката на ПЕВП тръби и фитинги за изграждане на водопроводни мрежи.

В рамките на поръчката се включва доставката на ПЕВП тръби за аварийни нужди и изграждане на подземни тръбопроводи за пренос на питейна вода под налягане на рула по 100 м, за налягане PN 10 bar и външни диаметри от 25 мм до 90 мм; на пръти по 12 м, за налягане PN 10 bar и външни диаметри от 75 мм до 400 мм; на пръти по 12 м, за налягане PN 16 bar и външни диаметри от 90 мм до 315 мм; на пръти по 12 м, за налягане PN 6 bar и външни диаметри от 90 мм до 200 мм съгласно Техническа спесификация № 1.

Необходими са и количества ПЕВП фитинги, инжекционно ляти за челно заваряване към ПЕВП тръби с външни диаметри от 75 мм до 400 мм и за налягания PN 10 bar и PN 16 bar по видове и размери съгласно Техническа спесификация № 2.

В поръчката е включена и доставката на РР фитинги за бърза връзка чрез механично притягане (клемофитинги) към ПЕВП тръби с външни диаметри от 20 мм до 160 мм и за налягане PN 10 bar съгласно Техническа спесификация № 3.

В ангажиментите на избрания изпълнител ще бъде и доставката на ПЕВП фитинги с елекросъпротивителен елемент за електрозаваряване към ПЕВП тръби с външни диаметри от 25 мм до 400 мм и за налягания PN 10 bar и PN 16 bar съгласно Техническа спесификация № 4.

Предварителната стойност на поръчката е 95 хил. лв. без ДДС.

Крайният срок за подаване на оферти за участие е 30 октомври.

Повече информация за изискванията, посочени от ВиК Ловеч, може да намерите тук.

     
Източник: АОП; снимка: sxc.hu

Ключови думи: ВиК Ловеч   ПЕВП тръби   ПЕВП фитинги  

Област: Обществени поръчки  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...