Water Bulgaria  

Община Царево търси консултант на инженеринга на водния цикъл в града

Община Царево започна процедура за избор на консултант по изпълнението на работното проектиране и строително-монтажните работи за разширение и реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на град Ахтопол, както и изграждане и оборудване на ПСОВ.

Дейностите по поръчката са част от интегрирания воден цикъл на града, който се извършва с финансиране по ОП Околна среда.

След приключване на процедурата, избраният изпълнител ще осъществява строителен надзор спрямо дейностите, изпълнявани по Договори за инженеринг – проектиране и строителство на за разширение и реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на град Ахтопол и изграждане и оборудване на ПСОВ, съгласно изискванията на договорните условия на FIDIC Жълта книга.

В ангажиментите на изпълнителя влизат осъществяването на функциите на инженер при извършването строителството на обекти, включени в интегрирания проект, извършването на оценка на съответствието по смисъла на ЗУТ за инвестиционните проекти – фаза Работен, упражняването на строителен надзор по смисъла на чл. 168 от ЗУТ при извършване на строителство на обекти, одобрението на кадастралното заснемане на изпълнените обекти по чл.52 от Закона за кадастъра и имотния регистър и изготвянето на технически паспорти съгласно чл. 176а от ЗУТ и Наредба № 5 / 28.12.2006 г. за всички строежи (обекти).

Предварителната стойност на поръчката е малко повече от 557 хил. лева без ДДС.
Крайният срок за подаване на оферти за участие е 4 октомври. Пълните условия може да намерите тук.

     
Източник: АОП; снимка: sxc.hu

Ключови думи: Околна среда   ПСОВ   воден цикъл   водопроводна мрежа  

Област: Обществени поръчки  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииПредстоящоИнвестицииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...