Water Bulgaria  

Правят реконструкция на водопроводната мрежа в община Шабла - 26.08.2013

Община Шабла започна процедура по избор на изпълнител на строително-монтажните работи за реконструкцията на вътрешни водопроводни мрежи на селата Ваклино, Дуранкулак, Езерец и Крапец.

Предвидените дейности са част от проекта за реконструкция на ВиК мрежата в населените места в общината в рамките на Програмата за развитие на селските райони за периода.

Строително-монтажните работи ще се извършат съгласно одобрени технически проекти до въвеждането на вътрешната водопроводна мрежа в съответствие с нормативно установените стандарти.

В рамките на поръчката се предвижда подмяната на съществуващата силно амортизирана и извън установените нормативни разпоредби водопроводна мрежа и привеждането й в съответствие с нормативно изискуемите стандарти. За различните населени места в общината се предвиждат мероприятия по рехабилитация, реконструкция и доизграждане на водопроводната инфраструктура.

Предварителната стойност на проекта възлиза на почти 4,9 млн. лв. без ДДС.
Крайният срок за подаване на оферти за участие е до 24 октомври. Пълните условия на поръчката може да намерите на страницата на АОП.

     
Източник: АОП; снимка: sxc.hu

Ключови думи: ВиК   водопроводна инфраструктура   водопроводни мрежи  

Област: Обществени поръчки  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...