Water Bulgaria  

Община Перник търси фирма за инженеринг на ВиК мрежата в града - 15.08.2013

Община Перник обяви процедура за избор на изпълнител за проектирането, строително-монтажните работи и авторския надзор на ВиК мрежата като част от  проекта за разширение и рехабилитация на ВиК мрежа и реконструкция на ПСОВ в града.

В дейностите, включени в настоящата поръчка, които са насочени към обновяване на канализационната мрежа, влизат разширение и рехабилитация на канализационна мрежа, реконструкция и рехабилитация на главни канализационни колектори – 3,9 км; изграждане на нови главни канализационни колектори – 9,1км; реконструкция и рехабилитация на второстепенна канализационна мрежа – 19,7 км; реконструкция и рехабилитация на сградни канализационни отклонения – 10,8 км.
При обновяването на водопроводната мрежа се предвиждат реконструкция на главни водопроводи – 6,5 км, водопроводни отклонения. Всички улични водопроводи от етернитови, стоманени и поцинковани тръби ще бъдат подменени с полиетиленови тръби висока плътност, тип 100, PN 1.0Мра S8/SDR17.

Предвиждат се водовземни скоби, тротоарни спирателни кранове и необходимите фасонни части.

Изпълнителят следва да изпълни работно проектиране при съобразяване с наличния идеен проект, като при изготвянето на проекта в работна фаза ще бъдат прецизирани окончателните диаметри, дължини и дълбочина на полагане на тръбните участъци, включително необходимите СКО (Сградни канализационни отклонения) и СВО (Сградни водопроводни отклонения) по трасето.

Стойността на поръчката е над 58 млн. лв. без ДДС.

Крайният срок за подаване да документацията за участие е 14 октомври. Подробна информация за условията на поръчката може да намерите тук.

     
Източник: АОП; снимка: sxc.hu

Ключови думи: ВиК   водна инфраструктура   канализация   колектори   спирателни кранове   фасонни части  

Област: Обществени поръчки  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...