Water Bulgaria  

Представени бяха ИТ решения за модерни ВиК услуги по време на специализиран семинар

13.06.2013   |   Събитията
 

ИТ решения, насочени към подобряване работата на ВиК сектора бяха представени от 9 до 11 юни т. г. по време на провелия се в Слънчев бряг специализиран семинар. Той бе организиран от Българска асоциация по водите.
 
Специализиран технически софтуер за автоматизация на процесите, моделиране на ВиК мрежи като инструмент в инвестиционното планиране, както и софтуерни платформи за хидравлично моделиране и управление на ВиК системи бяха темите, разглеждани в рамките на първия семинарен панел.

Участниците бяха запознати с ролята на ГИС за ефективно управление на активите и ефективно използване на ГИС технологиите. Пред тях бяха демонстрирани и решения за гъвкаво и ефективно управление на водоснабдителната система, както и ERM решения за ВиК.

Ролята на информационните технологии в процеса на обслужване на клиентите, както и оптимизацията на тези процеси също бяха акцент в семинарната програма.

В рамките на последния ден бяха представени софтуерни системи и продукти, които подпомагат ефективността на работа на дружествата.
Българска асоциация по водите,БАВ,ВиК,хидравлично моделиране

     
Източник: Българска асоциация по водите; снимка: sxc.hu

Ключови думи: Българска асоциация по водите   БАВ   ВиК   хидравлично моделиране  

Област: Обучения  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиСъбитиятаВидео на седмицатаИнвестицииБраншови акцентПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...