Water Bulgaria  

Класираха кандидатите за изпълнители на водния цикъл в Сливен

29.04.2013   |   Бизнес
 

Резултатите от конкурса за избор на изпълнител на строително-монтажните работи за реконструкция на канализационната и водопроводната мрежа в рамките на интегрирания проект за воден цикъл на град Сливен бяха обявени по време на нарочна пресконференция на кмета Кольо Милев. Той се финансира по ОП Околна среда на обща стойност 64 млн. лв. и в рамките му до края на 2014 г. ще бъдат изградени 21 км водопроводна и 29 км канализационна мрежа.

На първо място е класирано дружеството П.Г. Хидро партньори ДЗЗД, в което влизат дружествата Водстрой 98 (София), Балканстрой – София. Дружеството е посочило в документацията за участие, че ще използва подизпълнители от Сливен - Стройконсулт – Сливен и Гради – Сливен.

Кандидатите, които са подали документи за участие в процедурата са общо седем, от които заради несъответствие с изискванията на конкурсната документация от участие е отстранен един участник – Обединение Гео Бел.

Комисията е класирала на второ място Консорциум Райкомерс – Трейс, в който влизат фирмите Райкомерс конструкшънс (София) и Трейс груп (София), на трето - Станилов, на четвърто - Консорциум Сити Груп БГ, в който влизат фирмите Стар Сити (София), Водоканалстрой (Бургас) и италианската Ферети интернешънъл, пето място е за Обединение Воден проект Сливен 2013, в което участват Понсстройинженеринг (София), Джи пи груп (София) и Понс холдинг (София), шесто е Обединение Стройконсулт Сливен 2013, в което влизат Руен холдинг (Кюстендил), Рила (Кюстендил), Монимекс (София), Диц (София) и Агромах (с. Бело поле, област Благоевград).

Всички компании са получили уведомление за решението на Комисията за избор и могат да получат допълнителна информация съгласно установения от Закона за обществените поръчки ред.

Очаква се дейностите по новия воден цикъл на града да започнат през месец юни, след изтичането на сроковете за обжалване и подписването на договорите със спечелилите кандидати.

     
Източник: sliven.net

Ключови думи: воден цикъл   ВиК   интегриран проект   канализационна мрежа   водопроводи  

Област: Бизнес  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесПартньориРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...