Water Bulgaria  

Община Хисаря започна рехабилитация на водната инфраструктура

Две фирми са поканени да извършат авторския надзор по време на реализирането на интегрирания проект за подобряване на водния сектор в Хисаря. Общинската администрация е започнала процедура за договаряне без обявление с Водоканалпроект - Чисти Води  и Зенит Хидро, които вече са извършили предпроектни проучвания в районите на града, в които ще се осъществява проектът. 

Изграждането на битова и дъждовна канализация на кварталите Момина баня, Веригово и Миромир и реконструкцията и подмяната на водопроводната мрежа се финансира със средства по ОП Околна среда като част от процедурата за подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадни води в агломерации над 10 000 е. ж.

Договореното строителство и доставка включва всички видове строителни и монтажни работи и доставки на база одобрен проект и количествено-стойностни сметки. Съгласно чл. 162, ал.2 от ЗУТ условията и редът за осъществяване на авторски надзор по време на строителството се определят чрез договор между възложителя и проектанта. Предписанията на проектанта, свързани с авторското му право, се вписват в Заповедната книга и са задължителни за участниците в строителството.

     
Източник: АОП; снимка: sxc.hu

Ключови думи: ВиК   битова канализация   дъждовна канализация   питейни води  

Област: Обществени поръчки  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесПартньориРеализацииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...