Water Bulgaria  

Пайп систем внедри ВиК и противопожарна инсталация в Парадайз център

28.02.2013   |   Реализации
 

Наскоро фирма Пайп систем реализира водопроводната, канализационна, противопожарна и спринклерна инсталации в новостроящия се търговско-развлекателен комплекс Парадайз център. "Внедрените системи отговарят на най-актуалните стандарти и норми в България и в Европа. Те са не само функционални, но и с подходящия за такъв тип сграда дизайн, като същевременно спазват строгите проектни изисквания", заяви за сп. ТД Инсталации инж. Николай Чомаковски, управител на Пайп систем.

Като утвърден в своята област изпълнител на ВиК, спринклерни и противопожарни инсталации, Пайп систем работи с водещи български и европейски производители на материали, изделия и оборудване. В Парадайз мол сме вложили висококачествени материали, съобразени със заложените от архитектите на проекта изисквания за качество, които гарантират дълъг процес на експлоатация и естетичен външен вид.

Едно от основните предизвикателства пред работата ни по проекта бяха поставените от възложителя срокове. Огромен обем от работа трябваше да бъде осъществен в рамките на кратък период от време. За да се справим с едновременното изпълнение на различните инсталации, ние впрегнахме максимален ресурс от хора, оборудване и механизация. Друго предизвикателство се оказаха високите критерии на компанията, отговорна за проджект мениджмънта. В процеса на работа се налагаха известни промени, свързани с динамиката на наемните отношения в обекта.

Ние трябваше да бъдем изключително гъвкави и да реагираме с препроектиране, релокация на ресурс, организация на работния процес. Въпреки всички предизвикателства обаче, за нас беше истинско удоволствие да сме част от този мащабен проект, защото той е най-добрата възможна визитка за Пайп систем. Като компания с опит, ангажирана в момента в реализирането и на други проекти от такова ниво, можем да кажем, че размерът за нас вече няма значение – можем да предложим комплексно изпълнение на проекти от всякакъв вид, големина и степен на сложност, допълни инж. Чомаковски.

     
Източник: сп. ТД Инсталации; снимка: sxc.hu

Ключови думи: Пайп систем   Парадайз център   ВиК   противопожарна   спринклерна инсталация  

Област: Реализации  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесПартньориРеализацииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...