Water Bulgaria  

Шумен търси фирма да изгради помпена станция

Община Шумен обяви началото на процедура за избор на изпълнител за изграждането на помпена станция за отпадни води Дивдядово с напорен колектор в рамките на интегрирания проект за воден цикъл на града, финансиран по ОП Околна среда.

Договорът за строителство включва изграждане на помпена станция за отпадни води Дивдядово и напорен колектор до пречиствателната станция за отпадни води Шумен.

Изпълнителят ще осъществява възложените му дейности съгласно изискванията на Закона за устройство на територията, както и общите договорни условия на FIDIC за строителство на строителни и инженерни обекти, проектирани от възложителя.

Предвижда се да бъде изграден и довеждащ колектор, отливен канал, дъждопреливник, канализационна помпена станция, канализационна помпена станция, канализационна помпена станция, тласкател от помпена станция в кв. Дивдядово, захранващ външен водопровод, укрепване на напоителен канал чрез бетонова облицовка.

Срокът за изпълнение на поръчката е 25 месеца от датата на започване на изпълнението на договора, от които – 12 месеца за извършване на строителните работи и въвеждане в експлоатация, но не по-късно от 30 юни 2014 г. и 12 месеца срок за отстраняване на дефекти.

Стойността на поръчката възлиза на 2,3 млн. лв. без ДДС.

Крайният срок за подаване на оферти за участие 25 март т. г.

     
Източник: АОП; снимка: община Шумен

Ключови думи: помпена станция   отпадни води   ПСОВ   колектори   тласкатели  

Област: Обществени поръчки  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...