Water Bulgaria  

Столична община търси фирма за поддържане на ПИК и помпени станции в София

Столична община обяви процедура за избор на изпълнител за поддържане на проходими инсталационни колектори (ПИК) и помпени станции на територията на София.

Изпълнителят трябва да осигури нормална и безаварийна експлоатация на съоръженията в рамките на 24 часа в денонощието, включваща поддръжка на проходими инсталационни колектори (включително диспечерските пунктове) и помпените станции в добро състояние, както и при доказана необходимост - текущи поправки по стени, под, подпори, носачи, лавици, оборудване, противопожарни врати, подмяна на амортизирани и поставяне на липсващи осветителни тела и детайли от електрическата инсталация.

Необходимо е провеждане на всекидневни профилактични прегледи (обходи) вътре и вън по трасето на ПИК, както и наблюдение на състоянието на положените в ПИК съоръжения и уведомяване на съответната организация за установените повреди или аварии; водочерпене; профилактика на помпите в помпените станции, при необходимост – ремонт на помпите и на автоматиката.

Заявеният краен срок за подаване на оферти за участие е 14 март.

     
Източник: АОП; снимка: sxc.hu

Ключови думи: ВиК   помпени станции   проходими инсталационни колектори  

Област: Обществени поръчки  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесПартньориРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...