Следвайте ни в социалните мрежи:
TLL Media | Инженеринг ревю | SEE INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог| Енерджи ревю | Енерджи Инфо БГ | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
Water-Bulgaria.com TLL Media TLL Media
 
Water-Bulgaria.com
Wilo
IndustryInfo.BG
Electronics-Bulgaria.comЕЛЕКТРОНИКА Automation-Bulgaria.comАВТОМАТИЗАЦИЯ Electrical-Bulgaria.comЕЛЕКТРОАПАРАТУРА Lighting-Bulgaria.comОСВЕТЛЕНИЕ HVAC-Bulgaria.comОВК Water-Bulgaria.comВиК Machinebuilding-Bulgaria.comМАШИНОСТРОЕНЕ PowerIndustry-Bulgaria.comЕНЕРГЕТИКА Ecology-Bulgaria.comЕКОЛОГИЯ
STIKO BG

НОВИНИ

30.03.2020   |   ВиК Перник избира доставчик на каналопочистваща машина
26.03.2020   |   ВиК-Русе търси доставчик на PVC тръби за питейна вода
26.03.2020   |   Община Пазарджик възлага разширение на ПСОВ за отстраняване на биогенни елементи
Electra Pomp
Profil
Prominent
Термафлекс
 

Бизнес

Търси
Abonament EngRe

Технологиите за пречистване на вода са сред ключовите сегменти на тайванския бизнес29.07.2015

Тайванските компании производители и дистрибутори на системи за третиране на питейни и отпадъчни води са с дългогодишен опит и стабилни позиции на световния пазар на решения за битово, търговско и индустриално водоснабдяване, сочат данни на Тайванския търговски център – София, международен клон на Съвета за развитие на външната търговия на Тайван ТАЙТРА.

Сред ключовите продуктови сегменти в гамата на тайванските компании са системите за обратна осмоза, технологиите за пречистване и филтриране на вода за домашни и индустриални приложения, както и богат набор от компоненти и аксесоари за такива съоръжения – филтри, мембрани, диспенсъри за вода, йонизатори и др.

"Компанията Aqua-Win Water Corporation, създадена през 1992 г., е сред първите производители на системи за пречистване на питейна вода чрез обратна осмоза на тайванския пазар. Освен широка гама технологии за филтриране и пречистване за питейни и промишлени нужди, фирмата предлага още изчерпателно портфолио компоненти и услуги по изграждане на водопречиствателни и филтърни инсталации за индустриални и публични обекти", поясняват от ТАЙТРА.

Обратната осмоза (reverse osmosis – RO) е технология за пречистване, базирана на полупропусклива мембрана за отстраняване на по-едри частици замърсители от водата чрез осмотично налягане. Технологията се използва широко в инсталации за обезсоляване на морска вода с цел използването й за питейни нужди, както и в битови и промишлени системи за пречистване на питейна и технологична вода.

Сред големите производители, доставчици и износители на системи за пречистване на вода и филтрация в Тайван е и E-Rotek Water Systems. Каталогът на компанията включва високотехнологични индуструални системи за обратна осмоза и филтрация, филтри, компоненти и аксесоари.

"Системите за пречистване на вода и всички техни компоненти трябва да отговарят на редица строги изисквания. Те трябва да са безопасни, сертифицирани за употреба в досег с питейна вода (ако е необходимо) и с хигиенно изпълнение,да са достъпни в широк набор от модели и размери. В изработката им се използват специални високотехнологични материали като акрилнитрил бутадиен стирол (ABS), полипропилен и др. Те не позволяват задържане на замърсители по компонентите на системата и позволяват производството на чиста питейна вода с изключително високо качество", добавят от E-Rotek Water Systems.

Продуктовата гама на компанията включва и системи за водопречистване със седиментни (утаечни филтри). Технологията се използва за премахване на прах, ръжда, кал и микробиологични замърсители от питейна и промишлена вода.

"Качеството на водата след пречистване е основен показател за ефективността на технологиите за водообработка. Тайванските компании предлагат на глобалния пазар иновативни и високотехнологични решения за битови и индустриални нужди, които разполагат със системи за стриктно следене на качеството на водата. Такава е например серията индустриални системи за обратна осмоза на Pure-Pro Water Corporation от RO 1500 до RO 24000", разказват от ТАЙТРА.

Съоръженията разполагат със система за мониторинг на качеството на водата с LCD екран, електронно табло за управление, система за защита от пренатоварване и LED индикация. Серията обхваща модели с работно налягане от 10 до 17 barи с бустер помпи от 0,75 до 3,5 kW мощност. Системите са базирани на тънкослойни композитни мембрани с рамки от подсилена със стъклени влакна пластмаса. Конструкциите на инсталациите за обратна осмоза са изработени от неръждаема стомана.

 


Източник: Тайвански търговски център – София

Етикети:   ТАЙТРА   Тайвански търговски център – София   пречистване на вода   обратна осмоза   филтърни системи   водоснабдяване  
« назад
Кселекс

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сентра ООД
 
IndustryInfo.BG НачалоЗа насРекламаУчастие в порталаПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИКонтакти
 

ЕЛЕКТРОНИКА | Electronics-Bulgaria.com    АВТОМАТИЗАЦИЯ | Automation-Bulgaria.com 
   

ЕЛЕКТРОАПАРАТУРА | Electrical-Bulgaria.com    ОСВЕТЛЕНИЕ | Lighting-Bulgaria.com    ОВК | HVAC-Bulgaria.com
    
ВиК | Water-Bulgaria.com    МАШИНОСТРОЕНЕ | MachineBuilding-Bulgaria.com    ЕНЕРГЕТИКА | PowerIndustry-Bulgaria.com   

ЕКОЛОГИЯ | Ecology-Bulgaria.com

Copyright © 2020        

Политика за поверителност и защита на личните данни  |  Условия за ползване  |  Политика за бисквитките

WebDesignBG